Hyppää sisältöön

Asiakaspalautteita

Me tarjoamme tukea romanssihuijauksen kokeneille ja heidän läheisilleen. Useat ihmiset ovat ottaneet yhteyttä Nettideittiturvaan kohdattuaan verkossa rakkauspetoksen ja saaneet apua tilanteeseensa. Olemme koonneet tälle sivulle asiakkaidemme antamaa palautetta palveluistamme.

Tukipalveluita romanssihuijauksen kokeneille tarvitaan

Arviolta tuhannet suomalaiset kohtaavat romanssihuijausyrityksiä päivittäin, ja osa yrityksistä ikävä kyllä onnistuu. Nettideittiturva vastaa siis jatkuvasti kasvavaan tuen tarpeeseen. Meihin yhteyttä ottaneet ovat olleet tyytyväisiä siihen, että apua romanssihuijauksen kokemuksesta toipumiseen on nyt saatavilla.

Ihmiset saavat yksilötuestamme apua hädän keskellä

Ihmiset ovat ottaneet yhteyttä Nettideittiturvaan silloin, kun juuri paljastunut romanssihuijaus on aiheuttanut heidän elämässään suuren kriisin. Yksilötuessa pyrimme vakauttamaan asiakkaan elämäntilannetta, jotta romanssihuijauksen kokemuksesta toipuminen voisi alkaa. Me kohtaamme jokaisen ihmisen ymmärtäväisesti ja inhimillisesti.

Tukipalvelumme ovat tärkeä askel kohti toipumista

Asiantunteva tuki auttaa lievittämään romanssihuijauksen kokemuksesta syntynyttä häpeää. Tavoitteenamme on myös tarjota työkaluja siihen, ettei joutuisi enää romanssihuijatuksi. Asiakkaamme ovat kertoneet saaneensa meiltä apua toipumisen alkamiseen ja huijausyrityksiltä suojautumiseen.

Romanssihuijauksen kokeneiden vertaisryhmät

Yksilötuen lisäksi tarjoamme ammattilaisohjattuja vertaisryhmiä, joissa käsitellään romanssihuijauksen kokemusta yhdessä muiden vastaavassa tilanteessa olevien kanssa. Ryhmissä käsitellään ammattilaisohjaajien kanssa itsetuntemustaitoja, tunnetaitoja, tutkitaan ja tunnistetaan voimavaroja sekä omia rajoja. Ryhmätapaamisissa jokainen osallistuja pääsee käsittelemään omaa romanssihuijauskokemustaan sekä siitä toipumista.